COVID-19 bio je istovremeno i zastrašujući i neočekivani. Financijska i psihološka kriza bila je prva i najmanja šteta koju je prouzročila pandemija. Morali smo priznati koliko je civilizacija krhka, kao i ljudski život.

Napravljeni za iskorak na prvo mjesto globalnih ratišta, bolnice i druge medicinske ustanove uložile su neviđene i herojske napore da odgovore na najnovije izazove. Ne radi se samo o broju bolesnika sličnih lavini. Bolnice su se također suočile sa nedostatkom lijekova, opreme i kritičnim nedostatkom osoblja.

Ali nesebična borba za ljudske živote nije dovoljna da zaustavi bolest. Tražilo se od svih da se pridržavaju mjera opreza i razmišljanja o drugim ljudima oko nas.

Informacijske i obrazovne tehnologije u medicini

Potreba za dobivanjem cjelovitih i profesionalnih savjeta o virusu postavila je veliku potražnju za informacijskim i obrazovnim tehnologijama u medicini.

Vizualni prikazi i natpisi na licu mjesta preuzeli su usluge savjetovanja i na taj način pomogli bolnicama da povećaju broj osoblja koje se aktivno bori protiv COVID-19. Ova tehnologija također pomaže bolnicama da učinkovito komuniciraju s mjerama javne sigurnosti bez šanse za širenje virusa s čovjeka na čovjeka budući da su komunikacije zamijenjene interakcijama između čovjeka i tehnologije.

Budući da je važna i brza isporuka prave poruke, tradicionalni su banneri i prikazi izgubljeni i zamijenjeni sa tehnologijama sljedeće razine. Zato sve više tvrtki angažira HYPERVSN informativne hologramske prikaze kako bi obavili posao.

Zašto odabrati hologramske reklame?

Hologramski prikazi predstavljaju kritične informacije na način koji se ne može zanemariti i usredotočiti pažnju svih pacijenata na sigurnosne mjere COVID-19 i ostale važne najave.

HYPERVSN 3D prikazi povećavaju vjerojatnost da će se poruka vidjeti: dvostruko vjerojatnije od 2D videozapisa ili poruka i 4,5x vjerojatnije od tiskanih oglasa. Oni također dobivaju veći emocionalni angažman: 40% duže gledanje i angažman od 2D digitalnih oglasa i 60% više vremena pregledavanja i angažmana za tiskanje oglasa.

Dakle, naša originalna rješenja za bolnice i druge ustanove, informacijske potpise i hologramske liječnike promijenila su način na koji pacijenti percipiraju i prihvaćaju te informacije.

HYPERVSN informativna signalizacija

Hologramska informativna ploča učinkovito educira posjetitelje i klijente o globalnim mjerama sigurnosti, pomaže u pružanju uputa i komuniciranju kritičnih priručnika. Ovisno o namjeni i smještaju, nudimo veliki izbor 3D sadržaja za medicinske natpise iz COVID-19 mjera predostrožnosti koje preporučuje WHO za sigurnosne podsjetnike i animaciju uputa. Također možemo izraditi prilagođeni sadržaj na temelju vaših potreba i osobitosti.

Opcije položaja

Ako se HYPERVSN signalizacija lako primijeti, možete iskoristiti sljedeća mjesta koja su najčešće napunjena:

-zona ulaza u bolnicu;

-prijemi i lobiji;

-područja dizala;

-sobe za provjeru;

-kafići itd.

HYPERVSN HOLOGRAMSKI DOKTOR

Ako ne želite samo privući pažnju, već i pokušavate prenijeti poruku svojim pacijentima, trebat će vam netko kome možete vjerovati. U ovom slučaju možemo ponuditi nešto sjajno. HYPERVSN hologramski liječnici su dovoljno dobri da ljude slušaju i slijede najavljene mjere zdravstvene zaštite, medicinske i socijalne preporuke. Ljudi vole holograme nalik ljudskom, vole usporediti tehnologiju sa stvarnim savjetnicima i sretno započeti ovu igru hologramsko ljudske komunikacije.

Hologramski liječnici mogu smanjiti teret koji pada na stvarno osoblje i na taj način pomoći u učinkovitijoj borbi protiv smrti.

Hologramski liječnici u ženskoj bolnici u Birminghamu

Jedan od slučajeva iz stvarnog života koji opisuju dobru uporabu hologramskih liječnika bila je Ženska bolnica u Birminghamu. To je jedna od samo dvije posvećene bolnice za žene u Velikoj Britaniji. Bolnica koristi zid HYPERVSN  od 9 uređaja s prilagođenim hologramskim ljudskim sadržajem koji posjetiteljima govori o bolničkim mjerama sigurnosti tijekom pandemije

 

		

Comments are disabled.