Preneseno sa izvorne Hypervsn stranice: Dolly Link Creative Solutions Strengthens Partnership with HYPERVSN to Innovate Croatia – HYPERVSN


Dolly Link Creative Solutions kao službeni partner razvoja Hypervsn tehnologije za područje Hrvatske

London, Ujedinjeno Kraljevstvo – Dolly Link Creative Solutions službeni je partner u Hrvatskoj s tehnološkim inovatorom HYPERVSN – kreatorima prvog integriranog 3D hologramskog sustava prikaza na svijetu. Dolly Link je potpisala ugovor o prodaji za Hrvatsku s tvrtkom HYPERVSN sa sjedištem u Londonu još 2017.godine. Dolly Link je inovativna kreativna agencija koja svojim klijentima nudi jedinstvene i upečatljive dizajne i materijale za stvaranje većih mogućnosti za svoje klijente. Oni koriste vrlo disruptivna i privlačna HYPERVSN hologramska rješenja kako bi doveli budućnost izravno u marketinške materijale svojih klijenata. Revolucionarna HYPERVSN tehnologija proizvodi vizualne slike i videozapise koji izgledaju kao da “lebde” u zraku, a gledatelji ih percipiraju kao holograme visoke rezolucije bez ikakvih nosivih uređaja – primjerice uzmite najnovija HYPERVSN SmartV rješenja koja 3D interaktivnost stavljaju u prvi plan korisničkog iskustva i sigurno će oduševiti publiku diljem svijeta! Sustav HYPERVSN sastoji se od pojedinačnih zaslona, ​​vlasničkog softverskog paketa koji omogućuje daljinsko upravljanje svim uređajima s jedne lokacije, kao i moćan HYPERVSN 3D Studio za jednostavno pretvaranje 2D slika u privlačne 3D vizuale. HYPERVSN jedinice mogu se instalirati pojedinačno ili se više jedinica može sinkronizirati kako bi se stvorila jedna veća slika za još snažniju HYPERVSN zidnu instalaciju. “Sustav HYPERVSN predstavlja nove prilike za privlačenje i pretvaranje publike uključivanjem u smislene razgovore sa svim demografskim skupinama kupaca. To je definitivno jedinstveni potez za robne marke koje žele postići visoku izloženost robne marke i učinkovito se izdvojiti od konkurencije.” – Ales Jurabayev, HYPERVSN direktor prodaje za srednju i istočnu Europu.

Promo hologramski video Dolly Link

“Dolly Link Creative Solutions radi s HYPERVSN-om od 2017., nakon što smo vidjeli ovu fantastičnu tehnologiju na CES-u u Las Vegasu. Otkako smo postali HYPERVSN partneri, neumorno radimo na implementaciji hologramske tehnologije. I mi smo vrlo uzbuđeni zbog lansiranja HYPERVSN SmartV tehnologije! Sljedeći mjesec implementiramo ga u kasina i gradove u blizini prekrasne jadranske obale. Čast nam je biti HYPERVSN partner i oduševljeni smo što možemo promovirati HYPERVSN diljem Hrvatske.” Dolores Malivuk, vlasnica Dolly Link Creative Solutions

O Dolly Link Creative Solutions

Dolly Link Creative Solutions je inovativna marketinška agencija specijalizirana za grafički dizajn, web dizajn, dizajn video animacija i dizajn 3D modela. Njihovi klijenti su Ministarstvo poljoprivrede RH, Maxbet Casina, tvronica sladoleda Ledo, Oktal Pharma, Turistička zajednica Grada Zadra, Hrvatska narodna banka i mnogi drugi, uključujući renomiranu tvrtku za prodaju guma, Vulkal gdje su već implementirali hologramsku tehnologiju i DLinks – hrvatski lanac trgovina elektronikom. U Dolly Link Creative Solutions showroomu u Hrvatskoj, njihovi klijenti imaju priliku vidjeti HYPERVSN Solo M i HYPERVSN Solo L, te HYPERVSN Wall od 6 jedinica. Već su glavna agencija za hologramsku HYPERVSN tehnologiju, imaju nevjerojatne planove i suradnju za 2023. i neće stati na tome.

O HYPERVSN-u

HYPERVSN je tehnološka tvrtka odgovorna za razvoj inovativnog i disruptivnog 3D hologramskog sustava koji gledateljima pruža impresivno iskustvo. Iz našeg globalnog sjedišta u Londonu, HYPERVSN pruža usluge za više od 170 partnera i kupaca kao što su Walmart, Coca-Cola, Audi, Nike i Burger King diljem svijeta. Tvrtka, osnovana 2011. godine i koju je u početku podupirao Sir Richard Branson, nedavno je privukla dodatna ulaganja, između ostalih, Marka Cubana.
Vlasnički HYPERVSN hardver radi u sprezi s platformom jedinstvenog i robusnog softvera i sadržaja kako bi korisnicima pružio integrirano 360, visokokvalitetno poslovno rješenje. Ciljane poslovne vertikale uključuju digitalno oglašavanje, maloprodaju, događaje, obrazovanje, javnu sigurnost i mnoge druge slučajeve upotrebe. Naša robna marka “See Extraordinary” sažima pristup za koji se zalažemo.

Vidjeti je vjerovati. Stvaramo izvanredna iskustva za ljude koji gledaju naše hologramske slike s osjećajem dječjeg strahopoštovanja i čuđenja.

Više informacija i narudžbe holograma na info@dolly-link.hr ili na 097 6218 673.

Comments are disabled.